Nieuws

't Hegse Stalleke is in kerstsferen

Kom gezellig wat drinken bij 't Hegse Stalleke tijdens de december feestmaand.

Zet je schoen bij 't Hegse Stalleke

Heb jij je schoen al gezet bij 't Hegse Stalleke? Zet voor 1 december je schoen met een leuke tekening daarin bij 't Hegse Stalleke. Dan zullen Sint en zijn pieten vast langskomen om de schoentjes te vullen. De schoentjes kunnen in het weekend op 1 december en 2 december op worden gehaald.    

13e Mieke Pap-Route met tussenstop bij 't Hegse Stalleke

Zondag 9 december vindt de 13e Mieke Pap wandelroute plaats, met een tussenstop bij 't Hegse Stalleke. Speciaal voor deze wandeltocht serveren wij iets voor de kleine honger en de grote dorst:
  • Koffie, thee of warme chocolademelk met vlaai
  • Tomatensoep en erwtensoep
  • Broodje ham / kaas
  • Gehaktbal

Griezelige speeltuin met heerlijk menu tijdens Halloween

Op woensdag 31 oktober, zaterdag 3 november en zondag 4 november serveren wij een 3-gangen menu voor € 19,50. Kom jij gezellig griezelen in onze grote speeltuin? Gelieve te reserveren.      

Nieuwe aanwinst: De speeltrailer!

Een hele apenkooi vol met ballen, netten en andere hindernissen! Kom gezellig spelen en leef je uit!  

Nieuw: De Aquabar

Heerlijk op het terras genieten van een verfrissend drankje met je voeten in het water! 't Hegse Stalleke heeft een echte Aquabar. Ook geschikt voor een BBQ!  

't Hegse Stalleke is geopend!

Zondag 1 juli zijn wij vanaf 11.00 uur geopend! U bent van harte welkom voor een koud pintje of een lekker bakje koffie. Om deze openingsdag feestelijk te vieren, serveren wij van 16.00 uur tot 19.00 uur gratis spareribs of halve kip met friet. Tot zondag! Na zondag zijn wij alle dagen open vanaf 11.00 uur. Kom lekker genieten van onze grote speeltuin en het zonovergoten terras. Ook voor feesten en partijen bent u hier op het juiste adres.